Kemeko.fi

Kemekon ja Haavin yhteistyö on jatkunut tiiviisti yli puolivuotta!

Perjantai iltana saatiin toimeksianto, että päivitetään sivustoa kokonaisuudessaan uuteen olomuotoon ja lauantaina oltiin jo suunniteltu uuden sivuston raamit ja toiminnallisuudet. Saumattoman yhteistyön avulla, sivut valmistuivat ketterästi ja ylläpitopalvelun avulla – uudet sivustot julkaistiin salamana ihmisten nähtäväksi haavin tietokannalta lopulliseen verkkotunnukseen. Sivut valmistuivat 4 päivässä.

Uusi sivusto hohkuu tukkukaupalle ominaisia piirteitä ja asiakkaan kanssa saimme luotua kauppapaikan yrittäjille, josta on mukava tehdä ostoksia. Reaaliajassa päivittyvät tuotehaut ja uudistunut tuotteiden suodattimen helpottaa oikean tuotteen löytämisessä. Kassa-sivusta tehtiin selkeä ja konvertoiva käytävä, jota kautta on helppo tehdä tilaus. Pitkäaikaiset yhteistyöt ovat parhaita ja asiakkaan luottamus kullan arvoista! 🤩🥳✅

https://kemeko.fi/