Defendo.fi

Maaliskuun projektina oli luoda verkkosivusto itsepuolustus järjestölle. Sivuston valmistaminen oli miellyttävää ja asiakkaan luottamus mahdollisti modernin ja raikkaan loppu tuloksen! Tavoitteena oli tehdä selkeä ja johdatteleva sivusto, jota kautta pääsisi tutustumaan Defendo-tekniikan tukipilareihin ja auttaa potentiaalisia asiakkaita löytämään oman kaupunkinsa jäsenseura helposti.

Loimme ”Jäsenseurat” -sivulle oman valikon kaupunkien löytämisen nopeuttamista varten.

Siirry verkkosivulle

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Selaile muita

Portfolio

Defendo.fi

Maaliskuun projektina oli luoda verkkosivusto itsepuolustus järjestölle. Sivuston valmistaminen oli miellyttävää ja asiakkaan luottamus mahdollisti modernin ja raikkaan loppu tuloksen! Tavoitteena oli tehdä selkeä ja